Antrenori certificati Postural Alignment

Adela CANDEA

Postural Alignment mi-a schimbat perspectiva asupra modului de gândire al unui antrenament la sală. M-a educat și continuă să o facă. Primul curs în domeniul fitness-ului, de Aerobic Fitness, l-am urmat în 2013. Apoi, diferite specializări: Surface Free Training, Steel Training, Antrenor Personal. Am descoperit stretchingul, Yoga, Pilatesul și libertatea în mișcare pe care ți-o oferă un corp relaxat. În luna iulie 2017, am participat la un camp de recrutare Postural Alignment. Din acel moment am înțeles că vreau să studiez mai mult despre postură, despre corpul uman și felul în care se mișcă. Întâlnirea cu Tiberiu și Alexandra m-a mobilizat. Astăzi, îmi doresc să aplic ce am învățat și să ajut oamenii să descopere beneficiile unei posturi mai bune.

Date contact:
Telefon: (0747) 359 880
Facebook: https://www.facebook.com/adela.candea.3
Localitate: Sibiu

Tiberiu Băița

Sunt un împătimit al sportului de mic. Am jucat volei de performanţă  timp de 15 ani și am  obţinut carnetul de antrenor de volei. De la vârsta de 6 ani, am practicat mai multe sporturi iar asta m-a împins spre urmarea unei facultăţi de sport.

Consider că domeniul fitness-ului şi al sportului în general este o arie vastă şi în continuă dezvoltare. De aceea, nu este suficient să faci o şcoală şi să te opreşti, trebuie mereu să înveţi. Pentru că mi-am dorit să învăţ tot mai multe, după terminarea Facultăţii de Sport din Bucureşti, am obţinut carnetul de antrenor al Federaţiei Române Sportul Pentru Toţi cât şi certificare cu recunoaştere internaţională de Personal Trainer în cadrul Şcolii de Fitness Masterclass.

Am continuat studiile în Cluj-Napoca, la Master, specializarea Educaţie Fizică, Fitness şi Agrement în Turism, în cadrul facultății de Kinetoterapie. În 2015, am abţinut certificarea de Instructor Fitness Level 2 al Şcolii Internaţionale  Fitness Scandinavia cât şi a cursului de Surface Free Training.

În  momentul actual, sunt antrenor personal în cadrul sălii pe care o deţin, T Gym din Cluj-Napoca şi instructor licenţiat Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu.

Scopul meu este să ajut cât mai multe persoane  să-şi schimbe modul de viaţă sau cel puţin să aducă o schimbare în stilul de viaţă.

Date contact:
Telefon: (0752) 925 031

Facebook: https://www.facebook.com/TiberiuBaita/
Localitate: Cluj-Napoca

Marc Sandu

Am avut primul skateboard încă dinaintea Revoluţiei din 1989, am continuat în liceu, cu role, apoi, cu snowboard, un proiect custom, o placă construită în „pivniţă”, pentru că în 1996 încă nu existau magazine de profil. Nu am fost niciodată un sportiv profesionist, dar mă consider un amator profesionist.

Am studiat psihologia la Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca, iar lucrarea de licenţă a fost, desigur, un studiu despre practicanţii de sporturi extreme. Am reununţat la un job sigur la stat ca să vin Bucureşti şi să lucrez ca jurnalist sportiv, la revista Motociclismo,  scrisul fiind a treia mea mare pasiune. Nu ştiu cum se face, dar am scris despre competiţii de viteză, motocross, enduro, rally raid şi supermoto din postura de pilot, pentru că nu m-am putut abţine doar să privesc, iar prin 2011, spre propria surprindere, am ajuns vice-campion naţional la rally raid, desigur, amatori.

În urma unui „accident” în Campionatul Naţional de Enduro, am descoperit ciclismul, iar experienţa de pe două roţi motorizate mi-a permis să iniţiez, în 2014, cel mai constant program de tabere de tehnică pentru amatorii de mountain-bike.

Am devenit din ce în ce mai interesat de domeniul fitness-ului şi am absolvit cursurile Personal Trainer Level 1 si 2, alături de Suspension FreeTraining, organizate de Fitness Scandinavia School şi m-am „întors” la psihologie obţinând o licenţă de NLP Practioner foarte utilă în sport şi în activitatea de antrenor personal.

În ultimii ani, am participat la peste o sută de curse de ciclism montan şi de şosea şi mi-am dovedit că pot să fiu pe podium, deşi sunt de părere că experienţa trăită e cea mai importantă. Am fost atras în mod „natural” de Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu, pentru că, la cel mai profund nivel de analiză, pentru mine, această abordare celebrează libertatea şi plăcerea mişcării, în tiparele în care corpul a fost conceput să o facă.

Date contact:
Telefon: +40 (745) 083 191
Facebook: https://www.facebook.com/MarcSandu.Ro/
Localitate: București

Cosmin pasca

Am practicat sportul de performanţă timp de 12 ani (fotbal și atletism), după care am continuat cu viaţa sportivă, evident nu la aceeași intensitate fizică. Am decis să continui cu sportul pentru că e ceea ce mă reprezintă și din dorinţa de a da mai departe ceea ce sportul mi-a oferit mie: disciplină, încredere, responsabilitate și nu în ultimul rând sănătate.

După ce am devenit instructor de fitness level 2 acreditat de Școala Internaţională Fitness Scandinavia, am mai participat la o mulţime de workshop-uri și seminarii din dorinţa de a fi cât mai pregătit și de a scoate „capul din mulţime”.

La începutul anului 2017 am participat la tabăra de recrutare din cadrul conceptului Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu, după care a urmat stadiul de perfecţionare și în final examenul de licenţă. Pot spune că acest concept mi-a schimbat viaţa și este „top-ul” carierei mele în domeniul fitness-ului de până acum.

Consider că o postură corectă stă la baza nivelului de fitness al fiecărui individ în parte.

Date contact:
Telefon: (0744) 844 508
https://www.facebook.com/pasca.cosmin2
Localitate: Zalău

Lucian Bosînceanu

Se spune că cea mai sigură modalitate de a alege o carieră, este să te gândești la ce îți plăcea să faci cel mai mult când erai copil. Și oricât m-aș gândi, tot la aceeași concluzie ajung: să fac mișcare, să simt acel sentiment de libertate absolută, să stau printre oameni și să le ofer ajutorul meu. Și cea mai bună metodă de a pune în practică aceste lucruri, a fost prin alegerea unei cariere în industria fitness-ului. Decizia însă, nu a fost una ușoară. Sportul a făcut parte din viața mea, la un nivel ridicat, încă din copilărie, când am practicat lupte greco-romane la nivel de performanță timp de 5 ani. Apoi am renunțat la sportul de performanță pentru școală, în ideea de a avea un viitor mai bun. Am lucrat ca și economist aproape 10 ani, perioadă în care legătura cu sportul nu s-a rupt nici o clipă, însă în permanență simțeam că lipsește ceva și nu aveam aproape nici o satisfacție, indiferent de rezultate. Astfel, la sfatul unui prieten, în anul 2014 am luat decizia de a da mai departe ce am învățat în domeniul sportului, prin predarea unei clase de aerobic. De acolo drumul meu a început să devină tot mai clar, iar după 2 ani am luat decizia de a activa full time în acest domeniu.

Momentul în care am descoperit Postural Alignment, mi-a schimbat enorm percepția despre mișcare, despre modul în care funcționează corpul uman, despre efectul enorm al emoțiilor asupra posturii. Acum, după ce am trecut de toate camp-urile de recrutare și am absolvit examenul de licență, înțeleg ceea ce ne spunea Tibi la primul camp: Când ne uităm la posturile oamenilor, noi vedem de fapt emoții. Mă bucur să fac parte dintr-un grup de oameni extraordinari și totodată mă bucură faptul că, prin intermediul acestui program, pot să ajut într-un mod real foarte mulți oameni. Vă aștept să ne antrenăm împreună, la Performance Lab în Arad!

Date contact:
Telefon: (+4)0746 415 361
Facebook: https://www.facebook.com/insaneworkoutsarad/
Localitate: Arad

Marcu Bogdan Paul

Am practicat fotbalul de performanţă timp de 12 ani. Am absolvit liceul sportiv din Timişoara. Atunci când am pus “ghetele in cui”, am crezut că nu o să mai practic sport doar de plăcere.

În sala de fitness am păşit pentru prima dată la vârsta de 14 ani. Nu am înţeles foarte multe, însă cu timpul şi cu ajutorul antrenorilor am reuşit să înţeleg mai bine lumea fitnessului. După mulţi ani de fitness amator mi-am dorit să învăţ cât mai multe şi să îi ajut si eu la rândul meu pe alţii.

Am urmat cursurile de antrenor fitness din cadrul Fitness Scandinavia, am continuat cu certificările TRX şi Schwinn Cycling. Practic Crossfit la nivel de amator iar ultima certificare este Postural Alignment. Am să continui să învăţ şi să dobândesc cât mai multe cunoştinţe în acest domeniu.

Îmi doresc să ajut cât mai multe persoane să înţeleagă că a fi “Fit” nu înseamnă doar muşchi, mai degraba înseamnă sănătate şi posibilitatea de a ne mişca liberi şi fără dureri.

Sunt antrenor personal şi antrenor Postural Alignement în cadrul Smartfit Studio Timisoara.

Date contact:
Telefon: (0741) 507 985
Facebook: https://www.facebook.com/bogdan.p.marcu
Localitate: Timişoara

Popuţa Bogdan Cosmin

Iubesc sportul de când mă știu. Fie că mă jucam în casă și vecinii ne băteau în pereți, sau afară și vecinii strigau că e ora de liniște, nu m-am oprit și am continuat să explorez acest domeniu tot mai mult. 

La vârsta de 5 ani, mi-am așteptat părinții timp de 4 ore, singur în mașină, pentru a primi prima mea minge adevărată, iar de atunci, viața mea s-a schimbat radical. Am practicat fotbal de performanță timp de 12 ani, în care unii ar spune că mi-am pierdut copilăria, însă eu consider că m-au ajutat foarte mult să ajung unde sunt astăzi. 

După o mică pauză, am urmat Master-ul, la Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universitații Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea Antrenament și Performanță Sportivă. Mi-am dat seama că am nevoie de mai multe informații, așa că am urmat și absolvit cursurile de Instructor Fitness și Antrenor Personal Nivel 1 și 2 din cadrul Școlii Internaționale de Fitness Scandinavia. 

Pentru că setea de informații nu s-a oprit aici, am urmat și programul Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu, iar după un an, sunt mândru să fac parte din echipa de antrenori licențiați ai acestui program. 

Mă bucur să spun că dorința mea de cunoaștere și dezvoltare este încă prezentă, deoarece obiectivul meu principal este acela de a ajuta oamenii să devină cea mai bună versiune a lor.

Date contact: 
Telefon: 0749358364
Facebook: https://www.facebook.com/CosminPersonalTrainer
Localitate: Cluj-Napoca

Radu Conea

  • Cum ai devenit antrenor?

Prima dată, am practicat antrenoriatul pe înot, pentru câţiva ani, după care am simţit că mă plafonez, că nu pot să mă mai dezvolt profesional. Mă antrenam între timp în sala de fitness şi îmi cereau oamenii sfaturi, sugestii. Am început să antrenez cunoştinte, prieteni, până când totul a devenit pasiune şi am inceput să-mi câştig o parte din venituri din antrenoriat, recuperări fizice, recuperări post-operatorii ( hernii de disc, fracturi, etc ).

  • Care e primul lucru pe care il faci dimineata?

Mă ridic în picioare şi fac puţin streching după care merg la baie şi îmi fac toaleta.

  • Cum arată seara perfecta? Dar una obişnuită?

Seara perfectă? Nici nu m-am gândit la aşa ceva :)). Probabil să ajung mai devreme acasă, să gătesc cu sau pentru persoana dragă, după care să stam la poveşti pe terasă sau să mă pun să citesc articole, studii, o carte, sau sa fac un puzzle.

Seara obişnuită? Ajung la ora 22:00 cel mai devreme, fac un duş rapid, gătesc ceva pentru dimineaţă sau prânzul zilei următoare, verific mailuri, trimit mailuri, fac planuri alimentare şi pe la 12- 01 mă pun în pat şi citesc până când adorm, urmând să mă trezesc pe la 2,3 să sting veioza.

Date contact:
Telefon: (0757) 693 543
Facebook: https://www.facebook.com/conea.radu
Localitate: Cluj – Napoca

IONUT POP

Care este sensul vietii? Ce imi doresc sa fac cu adevarat?

Pot sa transform pasiunea intr-o activitate zilnica? Pot sa muncesc fara sa simt ca e de nevoie, ci de placere si sa ma bucur de ceea ce fac?

Cateva din intrebarile care imi cutreierau prin minte de mic copil, cand in jurul meu vedeam oameni carepar sa munceasca din nevoia de a supravietui si nu dintr-o dorinta interioara de a se bucura de viata pecare constient sau inconstient, toti ne-o cream prin alegeri si atitudine.

Am fost o fire activa mereu, intr-o continua cautare a ceva din exterior ce credeam ca imi va aduce fericire.

Dupa cateva sporturi practicate, am ajuns in sala de fitness unde am descoperit puterea de a-ticladi propriul corp, in functie de nivelul, dorintele, aspiratiile, prioritatile momentului. La inceput, prioritatea era sa ma simt bine cu mine insumi, sa imi placa ce vad in oglinda si sa las o imagine de respect celor din jur. 

Rezultatul au fost multe ore de antrenamente dintr-o nevoie imatura, insuficienta documentare si introspectie referitoare la ce simt ca imi face bine si ce nu, tras si dat din coate ca sa imi dovedesc ca pot sa fiu mai bun; toate s-au completat si au generat o postura deficitara, cauza a durerilor zilnice. Ma trezeam si ma culcam cu corpul rigid si tensionat. Experimentand pe propia piele cifoza, hiperlordoza, scolioza si efectele acestora, a prins radacini profunde in mine dorinta de a invata, a ma educa, a intelege modul in care postura si atitudinile pe care le abordam ne afecteaza calitatea vietii.

Am inceput astfel sa investesc in mine prin cursuri de antrenor personal, masaj terapeutic japonez, yoga si postural alignment. Facand o retrospectie am inteles ca, corpul este un vehicol prin care sa ne bucuram de viata, un vehicol care reflecta atitudinile interioare si alegerile pe care le facem in fiecare moment. Asa a inceput o alta etapa a vetii, una constienta, din dorinta de a fii autentic si liber, de a fi eu, fapt ce ma motiveaza in fiecare zi sa impartasesc oamenilor din cunostinte, sa ofer sprijin, sa invatam si sa cream impreuna un ansamblu minte-corp-suflet integru si echilibrat!

rAluca baicu

Am făcut sport toată viața. Nu de performanță, ci din pură plăcere.

În 2016, am primit însă diagnosticul de protuzie intervertebrală în zona lombară și așa a început povestea mea în lumea fitnessului.

Poate părea ciudat, dar acest diagnostic m-a determinat să aflu cât mai multe depre corecta funcționare și poziționare a corpului uman și să devin antrenor de Pilates, certificat Move On, și unul dintre puținii antrenori Postural Alignment din România.

Am participat la diferite workshop-uri în domeniu, pentru a-mi consolida cunoștințele (Fizio Pilates, Pilates Props, Stretching pentru Facilitare Neuromusculară și Proprioceptivă, Gimnastică Perineală).


În prezent sunt antrenor Pilates și Postural Alignment în Ploiești, in cadrul Postural&Pilates Studio.

Joseph Pilates spunea așa: “Sănătatea este prima componentă a fericirii”.

Eu vă invit să lucrăm împreună pentru a vă păstra sănătatea, mobilitatea și postura corectă cât mai mult timp.

elena furtuna

 

Am găsit în miscare un sprijin pentru starea de spirit si controlarea emoțiilor.
 
In 2014 din dorința de a împărtăși și altora bucuria pe care o regaseam eu in sport am facut primul curs de instructor aerobic urmat de cel de instructor Fitness nivel 1 si 2, Corex&Postural, TRX, Functional, KhaiBo;  dar cu cât făceam mai multe specializări cu atât simțeam că lipseste ceva; lipsea baza, si am decis să fac cursul de Pilates, acolo toate informatiile care erau in mine prindeau contur.
 
M-am regasit cu adevarat cand am intrat in comunitatea Postural Alignment, perspectiva asupra mișcării a capat a alta forma. 
 
Conectarea cu tine te face sa construiești lucruri minunate în viața, zâmbește și totul in jurul tau va zâmbi! 

lavinia leanca

Numele meu este Lavinia si sunt antrenor Postural Alignment, iar la baza sunt kinetoterapeut si tehnician maseur.

Am ales sa fiu kinetoterapeut si sa aprofundez mai mult in meseria de tehnician
maseur pentru ca instinctul m-a condus aici! Poate ca raspunsul pare simplu, dar am stiut inca din clasa a 8 a ce trebuie sa fac, iar pe parcurs mi-am
confirmat ca a lucra cu oamenii, de a le imbunatati starea fizica cat si pe cea psihica, e ceea ce imi ofera satisfactie! Deci, am ales corect!

Experienta in domeniul kinetoterapiei si terapii de masaj am castigat-o atat in tara cat si
dincolo de granitele Romaniei.

Cat desprea decizia de a adopta conceptul Postural Alignment, lansat de Tiberiu Vintiloiu a fost putin diferita deoarece, pe langa instinct aveam deja si o
educatie/experienta care m-a ajutat sa fac deosebirile si asemanarile dintre
procedurile de recuperare medicala si antrenamentele posturale.

Inca din tabara de recrutare am fost cucerita de perspectiva din care Tiberiu privea corpul uman si metoda de a lucra cu el pentru a-i imbunatati starea generala,
fiind un serviciu complet adus clientului!

Acum sunt mandra sa fac parte din familia antrenorilor Postural Alignment si entuziasmata pentru toata experienta de care am avut si am parte in
continuare, dar si pentru faptul ca pot duce mai departe acest concept ce poate schimba vieti.

Trebuie doar sa fii deschis! Nu ai idee cate poti face!

Date contact:
Telefon: (0749) 380 339
Facebook: https://m.facebook.com/Lavitsu
Localitate: Iasi

marcel hering

Sportul pentru mine a reprezentat dintodeauna o pasiune, un mod de exprimare cat mai liber si un loc de cunoastere, atat pe sine cat si pe cei din jur.

Fiind sportiv de performanta timp de 15 ani, practicand fotbalul, am invatat ce inseamna munca in echipa, dedicarea si atentia la detalii, ceea ce ma caracterizeaza si in prezent.

Cu fitness-ul am luat contact mai serios in anul 2014 atunci cand am absolvit cursul de Instructor fitness la o scoala din Bucuresti, iar intors acasa ma gandeam cum ar fi sa am candva propia mea sala. Ei bine, au trecut cativa ani, dar astazi pot sa afirm cu recunostinta si multa bucurie in suflet ca va astept la studio-ul meu, Postural Reaction Studio din Oradea.

Programul de reeducare posturala inseamna pentru mine autocunoastere, echilibru, atat fizic si emotional cat si eliberare. Prin trezirea simturilor, prin recunoasterea si conectarea cu toate partile corpului nostru putem sa devenim mai echilibrati, mai liberi si mai functionali ceea ce se va rasfrange in calitatea vietii noastre.

Date contact:
Telefon: 0747691298 
Facebook: Hering Marcel
Localitate: Oradea

Mircea vasile

Mă numesc Mircea Vasile şi sunt antrenor Postural Alignment. Scopul meu este le ofer clienţilor cele mai bune şi mai sigure metode prin care aceştia să îşi poată îmbunătăţi rapid sănătatea şi stilul de viaţă, desigur fără a “arde” etapele necesare evoluţiei. Pentru aceasta, după ce am terminat cursurile de antrenor personal ale şcolii Scandinavia Fitness, atât nivelul 1, cât şi nivelul 2, plus alte workshopuri, am continuat să caut informaţii şi să îmi lărgesc orizonturile. Astfel am ajuns să particip la cursurile Postural Alignment.

Consider Postural Alignment ca unul dintre cele mai bune programe pentru imbunătăţirea stării unei persoane, care este prinsă în vârtejul vieţii cotidiene şi tocmai de aceea practic şi predau această metodă. Empatizez cu fiecare persoană cu care lucrez, ajungând să o cunosc pe parcursul antrenamentelor, şi împreuna lucrăm la dezvoltarea cât mai naturala a fiecăreia.

Date contact:
Telefon: (0729) 440 869
Facebook: https://www.facebook.com/vasile.mircea.3
Localitate: Bucureşti

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!