Facilitatori certificati Postural Alignment

Tiberiu Băița

Sunt un împătimit al sportului de mic. Am jucat volei de performanţă  timp de 15 ani și am  obţinut carnetul de antrenor de volei. De la vârsta de 6 ani, am practicat mai multe sporturi iar asta m-a împins spre urmarea unei facultăţi de sport.

Consider că domeniul fitness-ului şi al sportului în general este o arie vastă şi în continuă dezvoltare. De aceea, nu este suficient să faci o şcoală şi să te opreşti, trebuie mereu să înveţi. Pentru că mi-am dorit să învăţ tot mai multe, după terminarea Facultăţii de Sport din Bucureşti, am obţinut carnetul de antrenor al Federaţiei Române Sportul Pentru Toţi cât şi certificare cu recunoaştere internaţională de Personal Trainer în cadrul Şcolii de Fitness Masterclass.

Am continuat studiile în Cluj-Napoca, la Master, specializarea Educaţie Fizică, Fitness şi Agrement în Turism, în cadrul facultății de Kinetoterapie. În 2015, am abţinut certificarea de Instructor Fitness Level 2 al Şcolii Internaţionale  Fitness Scandinavia cât şi a cursului de Surface Free Training.

În  momentul actual, sunt antrenor personal în cadrul sălii pe care o deţin, T Gym din Cluj-Napoca şi instructor licenţiat Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu.

Scopul meu este să ajut cât mai multe persoane  să-şi schimbe modul de viaţă sau cel puţin să aducă o schimbare în stilul de viaţă.

Date contact:
Telefon: (0752) 925 031

Facebook: https://www.facebook.com/TiberiuBaita/
Localitate: Cluj-Napoca

hAUSI BOGDAN

Salut, sunt Hausi Bogdan din Baia Mare. Ma pot descrie ca fiind o persoana competitiva si deschisa la lucruri si pareri noi. Lucrez in domeniul sportului de la 12 ani, adica de 23 de ani.

Am jucat fotbal profesionist pana m-am apucat de personal training.. Am auzit de Posturalalignment de la un alt personal trainer. Lucrand in domeniu am realizat folosul unui  curs pentru postura, asa ca Posturalalignment a venit la momentul perfect.

Tot mai multe persoane au job-uri  la birou sau in picioare, si as vreau sa stiu cum sa ii ajut! Am asteptat 1 an cursul. Acuma ca fac parte din echipa Posturalalignment pot sa spun ca experienta a fost deosebita si m-am realiniat ca om si ca postura. Posturalalignment poate ajuta toti oamenii care doresc sa se realinieze cu ei din toate punctele de vedere.

Locatie:Baia Mare

Strada Mihai Eminescu 25

Nr tel 0727756628

Facebook https://www.facebook.com/hausi.bogdan

ANA MARIA PRUNEA

Am practicat gimnastica timp de 10 ani dupa care mi am schimbat perspectiva si m am orientat catre

un domeniu economic si tehnic. Am studiat Inginerie Econimica la Universitatea Tehnica din Cluj, iar

dupa terminarea Masterului am urmat  cursul de instructor de Fitness in cadrul Fitness Scandinavia.

 Am fost angajata la o multinationala iar dupa programul de munca mergeam cu clienti in salile de fitness pentru a I antrena. Era singura parte a zilei care imi ofereaa satisfactii si pe care o asteptam nerabdatoare.

 Dupa 3 ani am renuntat la munca “de birou” si mi am deschis propriul studio de fitness in Floresti,Cluj. De atunci ma consider un om implinit, fericit si care contribuie cu adevarat la vietile celor din jur.

Prima intalnire cu Postural Alignment a fost in 2019 si odata cu ea am reusit sa mi raspund la multe intrebari legate de felul in care ne pozitionam, de modul in care prin postura exprimam de fapt ce simtim.

Comunitatea Postural e formata din oameni extraordinari si cu ajutorul acestui program putem sa imbunatatim  in mod real viata celorlati.  Va astept la antrenamente in Floresti, Cluj la Fit Studio.

 Date contact:

Telefon: 0743683108

Facebook : https://www.facebook.com/ana.daniela.52

Localitate : Floresti, Cluj

sabau diana

Ma numesc Sabau Diana si fac parte din echipa Postural Alignment de la sfarsitul anului 2019. Ma puteti gasi in Baia Mare , unde imi desfasor activitatea intr-un studio, ca si antrenor personal- antrenamente functionale. 

De ce sport? De ce programul de Postura?

De mica am practicat sportul de performanta urmand ca mai apoi sa il practic din pura placere. Am gasit in miscare o modalitate de destresare, o oaza de liniste, de la stresul cotidian in care majoritatea dintre noi suntem prinsi. Oricat de cliseic ar suna, sportul inseamna sanatate fizica si psihica.

Participarea la Programul de postura a venit in mod natural, ca urmare a “problemelor” cu care ma confruntam zilnic din cauza unei posturi gresite, probleme cu care se confruntau si majoritatea clientilor care veneau la studio. Ma asteptam sa fie un program in care sa invat informatii utile, dar a fost mult mai mult. Am realizat ca marea majoritatea timpului ne-o petrecem fara a fi prezenti in trupul nostru, suntem pe pilot automat, executand miscari cotidiene fara sa le constientizam. Pentru mine personal a fost terapie pentru trup si suflet, a fost o experienta care mi-a depasit real asteptarile. Odata ce incepi sa ajustezi micile imperfectiuni posturale, adica exteriorul, sufletul tau iti va multumi. Schimbarile exterioare benefice se vor oglindi in interiorul tau, al sinelui. E frumos sa iti simti corpul si sa fi prezent!

Date contact

Telefon: 0747124537

Facebook: https://www.facebook.com/sabau.diana.12

Localitate : Baia Mare

ciobanu andrei

“Informatiile pe care le-am aflat in acest curs predat de Tiberiu Vintiloiu au fost foarte esentiale, piesele din puzzle-ul care imi lipseau.

Fiind antrenor personal de fitness am observat ca postura are un rol foarte important in detalierea si constructia fizicului.

Aceste elemente importante ce au fost daruite la curs sunt nepretuite. Fiecare dintre noi are nevoie de asa ceva inainte sa inceapa un sport dar mai ales sa se ajunga la performanta. “

Date contact:

Ciobanu Andrei 

Tel: +40 (0753) 856 273

Fb: https://m.facebook.com/andy.andz.9?ref=bookmarks

Ploiesti

Cristina bugnar

Am practicat sport din placere,am urmat in 2015 un curs de Instructor de Fitness,dupa care au urmat si altele ,printre care un workshop de TRX,acolo l am cunoscut pe Tiberiu Vintiloiu.Profesionalismul de care a dat dovadă,m a făcut sa ajung aici,faptul ca pune pret pe oameni,pur si simplu intra in mintea ta.Dupa multi ani ,am văzut acest program, daca pot sa i spun asa,m am înscris . Nu mi imaginam niciodată ca va fi atât de profund tot:de la exercitii, la emoție, autocunoastere. Am avut momente in care ,am spus renunț, nu e de mine, dar cu fiecare tabara m am descoperit pe mine,eram tot mai curioasa ce urmează.Am plans ,am râs.A fost cea mai frumoasa experiență din viata mea!

       Pe lângă toata aceasta emoție, cunoașterea de sine,mi am descoperit postura ,care era total incorectă, răbdarea in antrenament, execuția corectă!

        Ma bucur, ca fac parte din acest program. Vreau sa aveti mare incredere in el, merita tot!

      Asa cum Postural Alignment ‘mi a schimbat viata’ , va astept in numar cat mai mare pentru a ne cunoaste ,relaxa si detensiona, atât musculatura ,cât și mintea!

     Sunt antrenor fitness, antrenor EMS, antrenor Postural Alignment, va astept cu drag la Speed Fitness din Alba iulia!

     Date contact:

     Telefon: (0743) 500 264

     Facebook: https://m.facebook.com/cristina bugnar

     Localitate: Alba Iulia

ADRIAN NEGUTU

Ma numesc Adrian Negutu, sunt din Bucuresti si am privilegiul de a face parte din programul Postural Alignment din 2019. 

Cateva cuvinte despre mine:

Am absolvit Facultatea de Fiziokinetoterapie din cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara. Am ales aceasta ramura pentru ca, dintotdeauna, am fost o fire sportiva si m-au fascinat mecanismele adaptative ale aparatului locomotor.

Am lucrat 12 ani in domeniul cercetarii clinice, un domeniu care implica foarte multa munca statica, de birou, dar si interactiune constanta cu domeniul medical si sistemul sanitar, ceea ce m-a ajutat la intelegerea mai buna a multiplelor mecanisme fiziologice dar si impactul pe care mediul social il are asupra sanatatii si starii noastre de bine. La randul meu, am experimentat periodic efectele stilului de viata pe care societatea noastra il impune si anume: discomfort locomotor, atonie, oboseala prelungita, disforie. Fiind insa o fire activa, in tot acest interval am practicat, in masura timpului disponibil, diverse discipline sportive. In acest fel, am putut observa efectele benefice ale miscarii si conectarii cu propriul corp. De asemenea, am avut si colaborari cu cabinete medicale pe partea de kinetoterapie.

Acest lucru m-a mentinut conectat cu meseria mea de baza, Fiziokinetoterapeut. 

Am descoperit programul Postural Alignment din dorinta de a imi imbunatati postura. Am constatat ca, in disciplinele sportive/hobby-urile practicate de mine (fitness, arte martiale, tango, box, scrima), postura corecta este esentiala pentru a obtine rezultate satisfacatoare cu un consum energetic minim. M-a fascinat viziunea lui Tiberiu Vintiloiu despre reeducarea motrica si consider ca in acest moment este singurul program complet accesibil in Romania care isi propune abordarea posturii ca întreg, rezultatul fiind unul atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

Avand o experienta bine reprezentata in mediul corporate si lucrand in tot acest timp cu mine pentru a imi imbunatati starea generala, pot ajuta acum alti oameni sa obtina aceasta stare de bine si prin prisma propriei experiente. Am trait, ca sa zic asa, in ambele lumi. Empatizez cu cei care au profesii statice si fiind familiarizat cu provocarile de care au parte, pot comunica mult mai efficient cu acestia. Acest fapt contribuie la o abordare realista a obiectivelor precum si o implementare eficienta a principiilor promovate. 

Va astept cu drag sa va indreptati la studioul nostru din Bucuresti:

Strada Barajul Argeș 41E, 

București 077190

Date personale de contact:

Telefon: 0746893556

E-mail: adriannegutu.PA@gmail.com 

ANCA GHERGA

Pasiunea mea pentru fitness a fost redescoperită după un accident auto, pe care l-am suferit în 2014, iar odată cu începerea recuperării am dezvoltat o pasiune și pentru antrenamentele care redau persoanelor cu probleme  fizice șansa unei vieți normale, dominata de mișcare. 

Din dorința de a ajuta oamenii din jurul meu, am luat decizia de a deveni antrenor personal. 

 

 În paralel cu recuperarea sportivă am făcut şi pregătire fizică, bazându-ma pe experienţa acumulată în calitate de preparator fizic (pentru membrii  echipelor de fotbal din categoria juniori) şi de instructor de aerobic.

Ulterior, pe masura ce mi-am diversificat bagajul de cunostiinte, de la trx, cycling la multiple specializari in industia de instructor aerobic, precum programele Les Mills, am simtit ca am cladit multe pe o baza cumva “instabila”. In acest sens, am vrut sa revin la originea omului si am decis sa ma specializez in nutritie, devenind astfel Tehnician Nutritionist si mai mult devenind Facilitator Postural Alignment, program care pot spune ca m-a intregit.

Viziunea mea este sa pot oferi mai departe o baza stabila pentru o dezvoltare sanatoasa din toate punctele de vedere ( minte – trup – suflet ).

 

Date contact:

Telefon: (0753) 972403

Facebook: https://www.facebook.com/gherga.anca 

Localitate: Cluj-Napoca

SOLA CRISTIAN

Salutare , ma numesc  Sola Cristian si sunt instructor fitness, antrenor personal,formator instructor fitness si antrenor personal la ABC Fitness Schol ,dansator si coregraf . Fac parte din echipa Postural Alignamet primul an. Majoritatea clientilor cu care lucrez  au diferite probleme de postura de aceea m am alaturt echipei P.A.

Date contact: 

Facebook: SOLA CRISTIAN 

Clinica Medisys Aradul Nou

Str. Calea Timisorii nr.30

Localitate :Arad 

Telefon:0729 571 292

theodora david

Sunt instructor de clase de grup din 2013  şi Instructor de Pilates din 2017. Postural Alignment a apărut în viaţa mea într-un punct în care căutam să adaug ceva în plus claselor şi interacţiunii mele cu clienţii.  Îmi doream să pot intra mai în profunzime prin ajutorul conectării simţurilor cu mişcările corpului, pentru că am intuit întodeauna că totul este legat: trup-minte-spirit. Iar în comunitatea P.A. exact asta am găsit: oameni foarte pregatiţi, cu o viziune holistică asupra corpului, problemele şi dezechilibrele lui, (viziune pe care nu am mai intalnit-o până atunci la nici un curs pe care îl făcusem) în general oameni care vor mai mult, de la ei însişi şi de la clienţii lor, oameni pregătiţi să se schimbe, ca să le poata facilita şi altora schimbarea. Şi acolo m-am regăsit.

Telefon: 0799015841

Facebook: bodybypilatesbrasov

Localitate: Brasov

Mă găsiți la studioul Body by Pilates din cadrul Grand Fitness Astra, str. Poienelor, nr. 5

BIANCA VASIU

Am descoperit beneficiile activitatii fizice de mic copil, cand am inceput sa practic gimnastica. Dupa 4 ani de gimnastica, au urmat alti 6 ani de dans sportiv, perioada in care am constientizat importanta sportului pentru o dezvoltare armonioasa. In anul 2012, in urma parcurgerii unor cursuri de specialitate organizate de Federatia Romana Sportul pentru Toti, am obtinut un certificat de calificare profesionala de instructor sportiv. De atunci, imi desfasor activitatea ca instructor aerobic si ma dezvolt continuu prin participarea la diferite workshop-uri si conventii sportive in domeniu

In anul 2016, in urma absolvirii cursului de antrenor fitness din cadrul scolii Fitness Scandinavia, am inceput predarea antrenamentelor personale (1 :1 si antrenamente de grup restrans). Din dorinta de a ma dezvolta si de a le oferii clientilor mai multe informatii si ajutor, m-am inscris la tabara de recrutare Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu. Am fost placut uimita de atmosfera grupului si utilitatea informatiilor primite, astfel ca am ajuns sa fac parte din comunitatea Postural Alignment.

Ca antrenor Postural Alignment, am inceput sa vad cu alti ochi, fiecare persoana, fiecare miscare, fiecare antrenament si mi-am dat seama ca nu doar aspectul fizic este important, ci si starea emotionala a fiecaruia, care poate fii reflectata in postura noastra.

Date de contact 

Telefon : 0752 629 755

Facebook : https://www.facebook.com/bianca.oros.3 & https://www.facebook.com/biaorosPT/

Localitate : Cluj-Napoca

Marc Sandu

Am avut primul skateboard încă dinaintea Revoluţiei din 1989, am continuat în liceu, cu role, apoi, cu snowboard, un proiect custom, o placă construită în „pivniţă”, pentru că în 1996 încă nu existau magazine de profil. Nu am fost niciodată un sportiv profesionist, dar mă consider un amator profesionist.

Am studiat psihologia la Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca, iar lucrarea de licenţă a fost, desigur, un studiu despre practicanţii de sporturi extreme. Am reununţat la un job sigur la stat ca să vin Bucureşti şi să lucrez ca jurnalist sportiv, la revista Motociclismo,  scrisul fiind a treia mea mare pasiune. Nu ştiu cum se face, dar am scris despre competiţii de viteză, motocross, enduro, rally raid şi supermoto din postura de pilot, pentru că nu m-am putut abţine doar să privesc, iar prin 2011, spre propria surprindere, am ajuns vice-campion naţional la rally raid, desigur, amatori.

În urma unui „accident” în Campionatul Naţional de Enduro, am descoperit ciclismul, iar experienţa de pe două roţi motorizate mi-a permis să iniţiez, în 2014, cel mai constant program de tabere de tehnică pentru amatorii de mountain-bike.

Am devenit din ce în ce mai interesat de domeniul fitness-ului şi am absolvit cursurile Personal Trainer Level 1 si 2, alături de Suspension FreeTraining, organizate de Fitness Scandinavia School şi m-am „întors” la psihologie obţinând o licenţă de NLP Practioner foarte utilă în sport şi în activitatea de antrenor personal.

În ultimii ani, am participat la peste o sută de curse de ciclism montan şi de şosea şi mi-am dovedit că pot să fiu pe podium, deşi sunt de părere că experienţa trăită e cea mai importantă. Am fost atras în mod „natural” de Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu, pentru că, la cel mai profund nivel de analiză, pentru mine, această abordare celebrează libertatea şi plăcerea mişcării, în tiparele în care corpul a fost conceput să o facă.

Date contact:
Telefon: +40 (745) 083 191
Facebook: https://www.facebook.com/MarcSandu.Ro/
Localitate: București

Cosmin pasca

Am practicat sportul de performanţă timp de 12 ani (fotbal și atletism), după care am continuat cu viaţa sportivă, evident nu la aceeași intensitate fizică. Am decis să continui cu sportul pentru că e ceea ce mă reprezintă și din dorinţa de a da mai departe ceea ce sportul mi-a oferit mie: disciplină, încredere, responsabilitate și nu în ultimul rând sănătate.

După ce am devenit instructor de fitness level 2 acreditat de Școala Internaţională Fitness Scandinavia, am mai participat la o mulţime de workshop-uri și seminarii din dorinţa de a fi cât mai pregătit și de a scoate „capul din mulţime”.

La începutul anului 2017 am participat la tabăra de recrutare din cadrul conceptului Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu, după care a urmat stadiul de perfecţionare și în final examenul de licenţă. Pot spune că acest concept mi-a schimbat viaţa și este „top-ul” carierei mele în domeniul fitness-ului de până acum.

Consider că o postură corectă stă la baza nivelului de fitness al fiecărui individ în parte.

Date contact:
Telefon: (0744) 844 508
https://www.facebook.com/pasca.cosmin2
Localitate: Zalău

Lucian Bosînceanu

Se spune că cea mai sigură modalitate de a alege o carieră, este să te gândești la ce îți plăcea să faci cel mai mult când erai copil. Și oricât m-aș gândi, tot la aceeași concluzie ajung: să fac mișcare, să simt acel sentiment de libertate absolută, să stau printre oameni și să le ofer ajutorul meu. Și cea mai bună metodă de a pune în practică aceste lucruri, a fost prin alegerea unei cariere în industria fitness-ului. Decizia însă, nu a fost una ușoară. Sportul a făcut parte din viața mea, la un nivel ridicat, încă din copilărie, când am practicat lupte greco-romane la nivel de performanță timp de 5 ani. Apoi am renunțat la sportul de performanță pentru școală, în ideea de a avea un viitor mai bun. Am lucrat ca și economist aproape 10 ani, perioadă în care legătura cu sportul nu s-a rupt nici o clipă, însă în permanență simțeam că lipsește ceva și nu aveam aproape nici o satisfacție, indiferent de rezultate. Astfel, la sfatul unui prieten, în anul 2014 am luat decizia de a da mai departe ce am învățat în domeniul sportului, prin predarea unei clase de aerobic. De acolo drumul meu a început să devină tot mai clar, iar după 2 ani am luat decizia de a activa full time în acest domeniu.

Momentul în care am descoperit Postural Alignment, mi-a schimbat enorm percepția despre mișcare, despre modul în care funcționează corpul uman, despre efectul enorm al emoțiilor asupra posturii. Acum, după ce am trecut de toate camp-urile de recrutare și am absolvit examenul de licență, înțeleg ceea ce ne spunea Tibi la primul camp: Când ne uităm la posturile oamenilor, noi vedem de fapt emoții. Mă bucur să fac parte dintr-un grup de oameni extraordinari și totodată mă bucură faptul că, prin intermediul acestui program, pot să ajut într-un mod real foarte mulți oameni. Vă aștept să ne antrenăm împreună, la Performance Lab în Arad!

Date contact:
Telefon: (+4)0746 415 361
Facebook: https://www.facebook.com/insaneworkoutsarad/
Localitate: Arad

Marcu Bogdan Paul

Am practicat fotbalul de performanţă timp de 12 ani. Am absolvit liceul sportiv din Timişoara. Atunci când am pus “ghetele in cui”, am crezut că nu o să mai practic sport doar de plăcere.

În sala de fitness am păşit pentru prima dată la vârsta de 14 ani. Nu am înţeles foarte multe, însă cu timpul şi cu ajutorul antrenorilor am reuşit să înţeleg mai bine lumea fitnessului. După mulţi ani de fitness amator mi-am dorit să învăţ cât mai multe şi să îi ajut si eu la rândul meu pe alţii.

Am urmat cursurile de antrenor fitness din cadrul Fitness Scandinavia, am continuat cu certificările TRX şi Schwinn Cycling. Practic Crossfit la nivel de amator iar ultima certificare este Postural Alignment. Am să continui să învăţ şi să dobândesc cât mai multe cunoştinţe în acest domeniu.

Îmi doresc să ajut cât mai multe persoane să înţeleagă că a fi “Fit” nu înseamnă doar muşchi, mai degraba înseamnă sănătate şi posibilitatea de a ne mişca liberi şi fără dureri.

Sunt antrenor personal şi antrenor Postural Alignement în cadrul Smartfit Studio Timisoara.

Date contact:
Telefon: (0741) 507 985
Facebook: https://www.facebook.com/bogdan.p.marcu
Localitate: Timişoara

Popuţa Bogdan Cosmin

Iubesc sportul de când mă știu. Fie că mă jucam în casă și vecinii ne băteau în pereți, sau afară și vecinii strigau că e ora de liniște, nu m-am oprit și am continuat să explorez acest domeniu tot mai mult. 

La vârsta de 5 ani, mi-am așteptat părinții timp de 4 ore, singur în mașină, pentru a primi prima mea minge adevărată, iar de atunci, viața mea s-a schimbat radical. Am practicat fotbal de performanță timp de 12 ani, în care unii ar spune că mi-am pierdut copilăria, însă eu consider că m-au ajutat foarte mult să ajung unde sunt astăzi. 

După o mică pauză, am urmat Master-ul, la Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universitații Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea Antrenament și Performanță Sportivă. Mi-am dat seama că am nevoie de mai multe informații, așa că am urmat și absolvit cursurile de Instructor Fitness și Antrenor Personal Nivel 1 și 2 din cadrul Școlii Internaționale de Fitness Scandinavia. 

Pentru că setea de informații nu s-a oprit aici, am urmat și programul Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu, iar după un an, sunt mândru să fac parte din echipa de antrenori licențiați ai acestui program. 

Mă bucur să spun că dorința mea de cunoaștere și dezvoltare este încă prezentă, deoarece obiectivul meu principal este acela de a ajuta oamenii să devină cea mai bună versiune a lor.

Date contact: 
Telefon: 0749358364
Facebook: https://www.facebook.com/CosminPersonalTrainer
Localitate: Cluj-Napoca

IONUT POP

Care este sensul vietii? Ce imi doresc sa fac cu adevarat?

Pot sa transform pasiunea intr-o activitate zilnica? Pot sa muncesc fara sa simt ca e de nevoie, ci de placere si sa ma bucur de ceea ce fac?

Cateva din intrebarile care imi cutreierau prin minte de mic copil, cand in jurul meu vedeam oameni carepar sa munceasca din nevoia de a supravietui si nu dintr-o dorinta interioara de a se bucura de viata pecare constient sau inconstient, toti ne-o cream prin alegeri si atitudine.

Am fost o fire activa mereu, intr-o continua cautare a ceva din exterior ce credeam ca imi va aduce fericire.

Dupa cateva sporturi practicate, am ajuns in sala de fitness unde am descoperit puterea de a-ticladi propriul corp, in functie de nivelul, dorintele, aspiratiile, prioritatile momentului. La inceput, prioritatea era sa ma simt bine cu mine insumi, sa imi placa ce vad in oglinda si sa las o imagine de respect celor din jur. 

Rezultatul au fost multe ore de antrenamente dintr-o nevoie imatura, insuficienta documentare si introspectie referitoare la ce simt ca imi face bine si ce nu, tras si dat din coate ca sa imi dovedesc ca pot sa fiu mai bun; toate s-au completat si au generat o postura deficitara, cauza a durerilor zilnice. Ma trezeam si ma culcam cu corpul rigid si tensionat. Experimentand pe propia piele cifoza, hiperlordoza, scolioza si efectele acestora, a prins radacini profunde in mine dorinta de a invata, a ma educa, a intelege modul in care postura si atitudinile pe care le abordam ne afecteaza calitatea vietii.

Am inceput astfel sa investesc in mine prin cursuri de antrenor personal, masaj terapeutic japonez, yoga si postural alignment. Facand o retrospectie am inteles ca, corpul este un vehicol prin care sa ne bucuram de viata, un vehicol care reflecta atitudinile interioare si alegerile pe care le facem in fiecare moment. Asa a inceput o alta etapa a vetii, una constienta, din dorinta de a fii autentic si liber, de a fi eu, fapt ce ma motiveaza in fiecare zi sa impartasesc oamenilor din cunostinte, sa ofer sprijin, sa invatam si sa cream impreuna un ansamblu minte-corp-suflet integru si echilibrat!

lavinia leanca

Numele meu este Lavinia si sunt antrenor Postural Alignment, iar la baza sunt kinetoterapeut si tehnician maseur.

Am ales sa fiu kinetoterapeut si sa aprofundez mai mult in meseria de tehnician
maseur pentru ca instinctul m-a condus aici! Poate ca raspunsul pare simplu, dar am stiut inca din clasa a 8 a ce trebuie sa fac, iar pe parcurs mi-am
confirmat ca a lucra cu oamenii, de a le imbunatati starea fizica cat si pe cea psihica, e ceea ce imi ofera satisfactie! Deci, am ales corect!

Experienta in domeniul kinetoterapiei si terapii de masaj am castigat-o atat in tara cat si
dincolo de granitele Romaniei.

Cat desprea decizia de a adopta conceptul Postural Alignment, lansat de Tiberiu Vintiloiu a fost putin diferita deoarece, pe langa instinct aveam deja si o
educatie/experienta care m-a ajutat sa fac deosebirile si asemanarile dintre
procedurile de recuperare medicala si antrenamentele posturale.

Inca din tabara de recrutare am fost cucerita de perspectiva din care Tiberiu privea corpul uman si metoda de a lucra cu el pentru a-i imbunatati starea generala,
fiind un serviciu complet adus clientului!

Acum sunt mandra sa fac parte din familia antrenorilor Postural Alignment si entuziasmata pentru toata experienta de care am avut si am parte in
continuare, dar si pentru faptul ca pot duce mai departe acest concept ce poate schimba vieti.

Trebuie doar sa fii deschis! Nu ai idee cate poti face!

Date contact:
Telefon: (0749) 380 339
Facebook: https://m.facebook.com/Lavitsu
Localitate: Iasi