Politica de confidentialitate

SC Postural ALIGNMENT SRL., persoană juridică română, cu sediul în Buzau,Cartier Dorobanti nr 2 bl H15, apartament 10, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J10/977/2015, cod unic de înregistrare RO 35340544

Notă de informare

pentru a detalia felul în care prelucrăm și protejăm datele tale cu caracter personal

Politica noastra referitoare la folosirea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Prezenta nota de informare este transmisa prin ajutorul website-ului nostru si, la cerere, prin posta sau pe e-mail, folosind pentru aceasta cerere adresa de corespondenta : e-mail: contact@posturalalignment.ro, in scris. Compania noastra îşi exprimă bucuria privind vizita ta pe site-ul nostru şi interesul acordat produselor noastre. Iti multumim pentru increderea acordata!

În acest sens, tratăm cu seriozitate protecţia datelor tale personale şi dorim să te simţi în siguranţă când vizitezi pagina noastra de internet. Siguranţa datelor tale personale oricare ar fi acestea, (nume, adresă, număr de telefon sau adresă de mail), este o preocupare importantă pentru noi.

De aceea tinem cont de siguranta datelor tale personale în cadrul tuturor proceselor noastre comerciale.

Activităţile on line sunt desfasurate în conformitate cu legile privind protecţia şi siguranţa datelor. În continuare, vei afla ce informaţii colectăm şi cum le tratăm.

Atentie! Site-ul nostru poate conţine legaturi (link-uri) către site-uri de pe internet, care pot sau nu sa fie acoperite de declaraţii privind protecţia datelor iar de acest lucru se fac raspunzatori detinatorii site-urilor respective. Te rugam sa verifici la accesarea unui site extern Politica si Declaratiile detinatorilor acestuia privind protectia datelor personale, de acest lucru fiind direct raspunzator proprietarul site-ului respectiv.

Această Politica de prelucrare se aplică datelor cu caracter personal ale vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru care poate fi accesat la adresa: www.posturalalignment.ro

Pentru orice situatie aparuta care nu corepsunde prezentei politici de prelucrare si protective a datelor cu caracter personal, daca nu vă încadrați în niciuna dintre categoriile enumerate mai sus, vă rugăm să contactați contact@posturalalignment.ro și vă vom furniza un set de informare conform situaţiei in care va aflati dumneavoastră.

Date cu caracter personal – Responsabili

Colectarea şi prelucrarea datelor cu caracter personal se face conform dispoziţiilor legale, repectiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, precum si a legislatiei romanesti in vigoare.

Respectarea prevederilor de mai sus, privind protecţia datelor, este controlată de următoarele persoane si organisme, interne sau externe, care pot fi contactate de orice utilizator al site-ului nostru:

  • Delegatul intern pentru protecţia datelor al SC Postural ALINGMENT SRL: Domnul Tiberiu Vintiloiu, telefon: 0745684955 e-mail: contact@posturalalignment.ro
  • Autoritatea romaneasca de supraveghere: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, care poate fi contactata la adresa: Bd G-ral Gheorghe Magheru, nr 28 – 30, Sector 1, cod poștal 010336, București sau pe www.dataprotection.ro.

Ce informații colectăm despre tine

Colectăm și prelucrăm datele tale cu caracter personal atunci când interacționezi cu noi (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizezi prin completarea formularelor de pe site-urile noastre sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate).

Sunt informații pe care le furnizezi atunci când te înregistrezi pentru a utiliza site-ul, când te abonezi la serviciile noastre, când participi la forumuri de discuții sau în alte activităţi de comunicare socială de pe site-ul nostru, prin completarea unui formular de pe site sau în alt mod, înscrieri la concursuri, promoții sau studii organizate de noi și cand faci cumparaturi de pe site-ul nostru sau când raportezi o problemă legată de site-ul nostru.

Informațiile pe care ni le furnizezi pot include numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, descriere personală și fotografie, vârsta, data nașterii și sexul, precum și alte informații, după caz.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de tine (de exemplu informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală), cu excepția cazului în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege și/sau în cazul în care ne-ai furnizat consimțământul tau explicit, în mod separat.

În cazul în care ne furnizezi în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea ta cu site-ul nostru sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim cu excepția cazului în care ai făcut aceste date publice (de exemplu, într-un forum de mesaje care este vizibil public), caz în care vom șterge aceste date de pe site-ul nostru la cererea ta scrisa sau numai dacă legea impune astfel ori dacă nu dorim să le păstrăm.

Atentie! Nu colectăm date cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru web fără a-ti aduce la cunoştinţă acest lucru. Esti singurul care decide dacă doresti să ne faci cunoscute sau nu astfel de date în cadrul înregistrării pe site, plasării unei comenzi sau al unui sondaj.

Puteți să vă retrageți acordul de folosință din orice motiv personal, din orice motiv printr-o notificare trimisa la adresa contact@posturalalignment.ro sau poti transmite o scrisoare în atenţia responsabilului privind protectia datelor personale al SC Postural ALIGNMENT SRL la adresa: Mun Bucuresti, sector 1, str. Barajul Arges nr 41e, ap 2

De retinut: retragerea consimţământului tau nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea lui.

Folosirea datelor cu caracter personal

De fiecare dată când vizitezi site-ul nostru, colectăm automat următoarele date:

  • date tehnice: acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea dispozitivului tau la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de navigator si ale extensiilor acestuia, sistemul de operare folosit, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți și puteți găsi mai multe informații despre acest lucru la adresa www.posturalalignment.ro/politica-cookies
  • date despre vizita ta: pot include localizatoare uniforme de resurse (URL) complete, secvență de clicuri către, prin și de la site-ul nostru (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ai vizualizat sau căutat (inclusiv materialele publicate citite, categoriile de material incarcate pe site accesate, timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini, timpul petrecut într-o aplicație și numărul de vizualizări din astfel de aplicații, numărul mediu de materiale vizualizate pe site-ul nostru, informații privind interacțiunea ta cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile și trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportamentul tau și orice număr de telefon folosit pentru a ne apela sau orice adresă de e-mail folosită pentru a ne contacta.

În cazul în care obținem datele tale cu caracter personal de la o terță parte, iti vom furniza la cerere toate informațiile relevante despre prelucrare datele tale personale iar acestea se includ automat in prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Putem prelucra datele tale cu caracter personal în cazul în care trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu tine; dacă trebuie să respectăm o obligație legală; atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime și/sau pentru interesele tale (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității rețelelor), cu excepția cazului în care drepturile tale fundamentale prevalează față de aceste interese.

Prelucrăm informațiile tale cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru tine și pentru computerul tau; pentru a îmbunătăți site-ul nostru, inclusiv funcționalitatea acestuia; pentru administrarea lui; pentru operațiuni interne, inclusiv în scopuri de analiză a datelor, testare, cercetare, statistică; pentru publicitate și marketing, astfel încât să oferim un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru tine.

În cazul în care solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către tine este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să ne respectăm obligațiile fata de tine.

În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu ai obligația de a le furniza.

Cum și cui divulgăm datele dumneavoastră cu caracter personal

NU VINDEM datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți.

În cadrul companiei, un număr limitat de membri ai personalului, cum ar fi cei din departamentele de administrativ, vânzări sau IT au acces la datele tale cu caracter personal. Acești membri ai personalului sunt supuși unor obligații de confidențialitate cu privire la datele cu caracter personal.

Măsurile tehnice și organizatorice adecvate sunt luate pentru protecția datelor cu caracter personal.

Membrii personalului Companiei au dreptul să gestioneze datele cu caracter personal numai în legătură cu responsabilitățile de serviciu iar prelucrarea oricarei date cu carcater personal este evidentiata intr-un registru care tine evidenta acestor prelucrari.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților guvernamentale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) numai în conformitate cu legile aplicabile.

Datele tale cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terțe părți, inclusiv:

  • furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic companiei pentru suport IT, de securitate și resurse comerciale; respectiv firmei de contabilitate, serviciului de curierat sau altor companii care ne ajuta din punct de vedere tehnic sau logistic.
  • parteneri de afaceri, furnizori și subcontractanți pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu tine;
  • agenții de publicitate și rețelele de publicitate care solicită informațiile tale pentru a selecta și a difuza anunțuri publicitare relevante pentru tine. Noi nu divulgăm agențiilor de publicitate informații despre persoane care pot fi identificate, dar le vom furniza informații agregate despre utilizatorii noștri. De asemenea, putem utiliza astfel de informații agregate pentru a ajuta agențiile de publicitate să ajungă la tipul de public pe care îl vizează. Putem să folosim informațiile cu caracter personal pe care le-am colectat de la tine pentru a respecta dorințele agențiilor de publicitate prin afișarea mesajelor lor publicitare doar publicului vizat;
  • furnizorii de servicii de analiză și de motoare de căutare care ne ajută în îmbunătățirea și optimizarea site-ului nostru.

Stocarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și transferurile în străinătate

Datele tale cu caracter personal pe care le colectăm sunt stocate în Uniunea Europeană („UE”) și în Spațiul Economic European („SEE”). Cu toate acestea, informațiile colectate de terțe părți prin intermediul fișierelor de tip Cookie (de exemplu, prin Google) vor servi, în general, traficului dintr-un centru de date care se poate afla in afara UE/SEE. Aceasta înseamnă că astfel de informații, inclusiv traficul publicitar, pot fi gestionate de servere situate în SEE și pot fi transferate în afara SEE. Pentru mai multe informații, consultați Politica privind fișierele de tip cookies.

În plus, datele tale cu caracter personal pot fi transferate și stocate într-o locație din afara UE și SEE de catre aceste terte parti. Când datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transferate din propria țară în altă țară, legile și regulile care protejează datele dumneavoastră cu caracter personal din țara către care sunt transferate informațiile dumneavoastră pot fi diferite (sau pot oferi o protecție mai redusă) față de cele din țara în care va aflati.

Intenționăm, ca regula generala, să nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara SEE dacă nu există protecții adecvate.

Pentru a afla mai multe despre transferuri și despre măsurile de protecție adecvate pe care le-am instituit înainte de aceste transferuri puteti sa ne contactati folosind datele de comunicare de mai sus.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Poti să ne soliciți să:

  • Iti confirmăm dacă datele tale cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi,
  • Iti furnizăm o copie a datelor tale cu caracter personal și/sau să le corectăm.
  • Iti folosesti de dreptul de a ne solicita să ștergem datele tale cu caracter personal.
  • Sa te opui unor prelucrări ale datelor tale cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct sau anumitor decizii luate numai prin prelucrare automatizată (inclusiv crearea de profiluri).
  • Iti retragi consimțământul dat privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • Restricționezi prelucrarea datelor tale cu caracter personal în anumite circumstanțe dorite de tine sau sa solicti transferul acestor date in conditiile dorite de tine.

Nu vom percepe taxe pentru a răspunde cererii tale.

Dacă doresti să iti exercitezi aceste drepturi, te rugăm să ne contactezi prin intermediul datelor de contact menționate mai sus.

Pastrarea datelor tale cu caracter personal

Păstrăm datele tale cu caracter personal numai atât timp cât este necesar, în conformitate cu Politica privind prelucrarea datelor, pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta Notă de informare și/sau impusă de legislația aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor terti).

În cazul în care prelucrăm datele tale cu caracter personal în temeiul consimțământului tau, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul tau, cu excepția cazului în care il retrageți sau limitați înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor terti).

Securitatea datelor

Păstrăm datele tale pe serverele noastre și pe servere găzduite de terțe părți (inclusiv serviciilor de cloud ale terţelor părţi cloud – ”cloud-based services”).

Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, menite să iti protejeze datele cu caracter personal și să împiedice accesul neautorizat.

Toate tranzacțiile de plată vor fi criptate dar esti responsabil/a pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, parole) utilizate de tine pentru a accesa părți ale site-ului nostru.

Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a-ti proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor tale transmise de tine pe site-ul nostru; orice transmisie se face pe propriul dumneavoastră risc. Numai după ce primim datele tale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

Confidenţialitatea datelor minorilor

Nu colectam cu bună știință pe site-ul nostru date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Dacă un părinte sau un tutore are cunoștință că minorii aflati sub supravegherea directa a acestora sau nu, ne-au furnizat datele lor cu caracter personal, acesta trebuie să ne informeze imediat.

În cazul în care descoperim că o persoană care nu a împlinit vârsta de 18 ani a furnizat date cu caracter personal, vom distruge aceste informații de pe serverele noastre imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către noi a datelor cu caracter personal ale minorului.

Fișierele de tip Cookie și widgeturi de comunicare socială

Site-ul nostru utilizează fișiere de tip Cookie pentru a te distinge de ceilalți Utilizatori ai site-ului nostru. Pentru informații detaliate despre fișierele de tip Cookie pe care le folosim, cât timp le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, consulta Politica noastră privind fișierele de tip cookie la adresa: www.posturalalignment.ro/politica-cookies

Linkuri către alte site-uri

Site-ul nostru poate furniza linkuri către site-uri pe care nu le controlam. După ce faceți clic pe un link al unei terțe părți, veți fi direcționati către site-ul respectiv. Pentru fiecare vizita trebuie să analizezi politicile lor privind confidențialitatea.

Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor companii.

Nu controlam și nu ne asumam nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile privind confidențialitatea și notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor terțelor părți.

Contact

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau dacă doresti să iti exerciți un drept, poti contacta responsabilul privind protectia datelor personale la adresa de contact@posturalalignment.ro sau poti transmite o scrisoare în atenţia responsabilului privind protectia datelor personale al SC Postural ALINGMENT SRL la adresa:Mun Bucuresti, sector 1, str. Barajul Arges nr 41e, ap 2

Te rugăm să nu divulgi date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informații legate de originea rasială sau etnică, de opinii politice, de convingeri religioase sau de altă natură, de sănătate sau de apartenență la un sindicat), cod numeric personal, numere de card de asigurare socială de sanatate sau informații legate de cazierul penal atunci când avem contact prin intermediului site-ului nostru.

Ultima actualizare: 25 mai 2018.

Vom actualiza această politică atunci cand vor aparea date noi sau legislatia o va cere. Va vom notifica despre orice modificare fie prin postarea noii variante pe site-ul nostru, fie, in cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră de contact și ati fost de acord să vă contactăm, vă vom anunța folosind datele de contact furnizate. Vă rugăm să consultați periodic această nota de informare a va informa pentru orice eventuale modificări.NN

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!