Cum ma inscriu?

Vreau un antrenament personal

Despre program și înscriere

ANTRENAMENTE PERSONALE

În cadrul antrenamentelor personale, diferența o face modul mai avansat în abordarea și implicarea antrenorului în timpul exercițiilor. 

Antrenamentul Postural Alignment îi oferă participantului un control mărit asupra corpului său, reconectarea legăturilor neuro-musculare, o mai mare angrenare musculară și o gamă diversificată de mișcări executate.

CUM PROCEDAM PENTRU ÎNSCRIEREA IN PROGRAMUL P.A 

Primul pas este inscrierea pentru o evaluare posturala. 

Înscrie-te la o evaluare posturală acum

Ce se întamplă la evaluarea posturală ?

In cadrul acestei şedinţe poti opta pentru evaluarea biomecanica (musclar-osoasa) sau evaluarea biomecania si ca completare poti afla si motivelele emotionare pentru care corpul tau are tendinta sa se plaseze incorect in spatiu. 

De asemeni participantului i se va exlica modul unic de corectare Postural Alignment. In cadrul evaluarii posturale biomecanice discutam de plasamentul corpului si actiunile fizice gresite pe care aceasta le produce. 

Explicatiile sunt cat mai simple si multe dintre ele sunt asociate cu miscari din viata ta de zi cu zi pentru o mai buna intelegere. in cadrul evaluarii emotionale, se discuta despre modalitatea de gandire si emotia ce primeaza in timpul pozitionarii incorecte, cat si in timpul deplasarii corpului. Evalurarea posturala este una dintre cele mai importante parti ale programului Postural Alignment pentru ca are ca rol explicare si intelegerea greselilor. 

Cu cat o postura gresita este mai bine inteleasa cu atat participantul poate indentifica in timpul activitatilor zilnice miscarile si pozitionarile ce ii influenteaza functionarea corecta.

Următorul pas este găsirea unui program comun pentru planificare sedintelor 

Programul Postural Alignment este un program ce are ca rol imbunatatirea posturala prin educarea participantului. De aceea frecventa recomadata este de un antrenament de 90 minute pe saptamana. In cadrul fiecarei sedinte participatului i se aduc noi corectari pe postura gresita, iar in perioada dintre sedinte acesta trebuie sa le puna in practica in activitalile sale zilnice.

Evaluare finala 

Dupa terminarea celor 10 sedinte P.A. se face o noua evaluare posturala cu rolul de identificare a schimbarilor produse, dar si pentru a gasi mici corectari daca mai sunt necasare. 

EVALUARE PRE & POST-ANTRENAMENT

 • Prima evaluare: La începutul și sfârșitul oricărui program de Postural Alignment, participanții beneficiază de o evaluare a posturii. În cadrul primei evaluări, se testează articulațiile și musculatura și se stabilesc obiectivele individuale.
 • Evaluarea finală: În evaluarea finală, se discută rezultatele obținute și cum pot fi întreținute pe termen lung. În plus, fiecare participant beneficiază de îndrumare și coaching personalizat pentru a înțelege și integra această practică în viața de zi cu zi.
 • Before & After: Nu în ultimul rând, ca dovadă tangibilă a rezultatelor obținute, fiecare participant primește o fotografie de dinainte și după completarea programului. Fotografia se poate distribui la noi pe site, doar daca avem permisiunea clientului.

DURATA PROGRAMULUI: 3 x luni (3 x antrenamente/ săptămână).

La finalul celor trei luni, participanții beneficiază de:

 • Reconectarea legăturilor neuro-musculare;
 • O mai bună poziționare și conectare musculară;
 • Flexibilitate și control mai bun al mișcării;
 • Aptitudine mărită în mișcări și lipsa durerii muscular-articulare;

INAINTE ŞI DUPĂ POSTURAL ALIGNMENT

MARIA, 16 ANI, ŞCOLAR

 • pozitie de lucru in picioare si pe scaun
 • before – orientarea gresita a picioarelor pe sol cu o prabusirea boltei plantare, tendinat de picioare in x, plasament al greutatii incorect pe soldul drept, colapsarea a intregi parti costale, umarului si a capului catre dreapta (atitudine scoliotica), tendinta de hiperactivare a trapezului stang.
 • After – plasament corect al greutatii pe sol a intreg corpului, eliminarea tendinetelor scoliotice, echilibru in solduri si umeri , plasament corect al capului, respiratie imbunatatita pana la 95%

MIHAI, 29 ANI, CONSULTANŢĂ

 • Poziţie de lucru – pe scaun
 • Before – comprimarea a coloanei vertebrale, inactivitare abdominala, contractii si dureri musculare spatele coapsei si zona lombara cu atitudine hiperlordotica, colapsarea diafragmei, umerii intrarotiti  cu atitudine hipercifotica, alunecarea capului catre fata.
 • After – Alungire a coloanei vertebrale, castig in centrimetri 2, activitate abdominala, activitate lordotica normal fizilogica si cifotica, lipsa dureri, plasament corect al umerilor, capul perpendicular pe sol

IONUȚ, 36 ANI, MARKETING MANAGER

 • Poziție de lucru: pe scaun
 • Before – hipercifoza toracala 50*, hiperextensie cervicala  35*, comprimarea vertebrala la nivelul cervical, comprimare intervertebrala, plasament gresit al bazinului.
 • After – hipercifoza toracala 40*, hiperextensie cervicala  5*, alungire vertebrala la nivelul cervical + 2 cm in inaltime , alungire intervertebrala, plasament corect al bazinului

Înscrie-te la program acum

Înscrierile se fac mai jos sau prin contactarea unui antrenor Postural Alignment.

minute
Clase de grup
minute
Sesiuni individuale

Companii

Programul nostru pentru companii

Prin fuzionarea mai multor practici cu scop comun într-una singură, Tiberiu a creat un concept de aliniament postural unic în România. Acesta vine ca o soluție sau ca o metodă de prevenție a problemelor de sănătate atât de des întâlnite într-o societate caracterizată de stres și sedentarism. Integrarea mișcărilor în funcție de planurile biomecanice ale corpului face ca acest program să fie eficient și benefic, atât persoanelor sedentare, cât și sportivilor de performanță.

Programul Postural Alignment se adresează companiilor care doresc să investească în angajații lor. Antrenamentele Postural Alignment ajută la creșterea eficienței la locul de muncă.

Beneficiile vor fi vizibile atât punctual, la nivelul de bunăstare a angajaților, cât și la nivel colectiv, prin prisma investiției în sistemul de ”employees care”.

 • Antrenamente personalizate de 30 de minute

Companiile pot opta și pentru clasele de 30 de minute, care se pot desfășura la locul de munca în intervalul orelor de prânz . Astfel, angajații vor putea face un antrenament postural și lua masa de prânz în intervalul de doar o oră.

Antrenamentele Postural Alignment vor pune accent pe stretching și vor ajuta angajații să mențină, pe termen lung, o poziție corectă la birou.

Cere-ne o oferta acum

Ofertele pentru companii se personalizează în funcție de nevoile angajaților și de numărul participanților.