Postural Alignment

Mă numesc Tiberiu Vintiloiu și practic sport de 24 de ani.Programul de Postural Alignment reprezintă apogeul carierei mele de antrenor de fitness, bodybuilding, funcțional training și coaching.

Postural Alignment

Mă numesc Tiberiu Vintiloiu și practic sport de 24 de ani.Programul de Postural Alignment reprezintă apogeul carierei mele de antrenor de fitness, bodybuilding, funcțional training și coaching.

Despre Tiberiu Vintiloiu

Pun suflet în ceea ce fac și consider că fiecare client mă reprezintă. Pentru mine, persoana pe care o antrenez, este mai mult decât un client, este un camarad, ne leagă un scop comun: mens sana in corpore sano.Timp de 24 de ani, am trecut prin multe evoluții în mișcare. După 17 ani în sala de fitness, am observat că nici unul dintre programele pe care le-am încercat nu mă ajutau în viața de zi cu zi. Corpul trebuie adaptat momentului liber, la mișcare liberă, iar eu am creat un program care să facă exact asta.

Postural Alignment îi oferă corpului pregătirea necesară să reacționeze corect și din instinct, iar acesta este un lucru de care toți avem nevoie.Mai mult decât atât, cred cu îndârjire că acest program merită să fie răspândit, așa că am creat și posibilitatea ca alți antrenori să beneficieze de certificarea Postural Alignment. În acest fel, îmi doresc ca tot mai mulți oameni să se bucure de o stare de sănătate cât mai bună și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Despre Postural Alignment

Yoga

Pilates

Functional Training

Fitness

Animal Flow

DSC_9941

Ce este Postural Alignment?

Pe scurt, programul Postural Alignment reprezintă o premieră la nivel național. Conceptul Postural Alignment are rădăcini străvechi în practici de aliniament, echilibru, autodezvoltare și eliberare.

Un antrenament Postural Alignment este complex și integrează mișcări și poziții din practica Yoga, Pilates, Functional Training, Fitness, precum și Animal Flow.

Conform ultimelor cercetări în sănătate, postura deficitară a devenit o adevărată problemă mondială. Printre reacțiile negative ale unei posturi deficitare se numără: oboseală, depresia, durerile de cap și durerile de spate.

Printre beneficiile dovedite ale programului Postural Alignment amintim:

 • Reconectarea legăturilor neuro-musculare;
 • O mai bună poziționare și conectare musculară;
 • Flexibilitate și control mai bun al mișcării;
 • Aptitudine mărită în mișcări și lipsa durerii muscular-articulare.

De ce Postural Alignment ?

În lumea modernă, corpul nostru este supus la un stres continuu și la poziții incomode care îi afectează buna funcționare. Fie că vorbim de orele în șir pe care le petrecem pe un scaun, în fața unui calculator, sau de numeroasele ore petrecute în trafic, la volan, într-o poziție incomodă, toate acestea ne afectează postura și libertatea de mișcare.

Sedentarismul și stresul zilnic își pun amprenta pe poziția corectă a coloanei vertebrale. Iar o coloană vertebrală aflată într-o poziție nefirească, provoacă dureri de spate și alte inconveniente.

Postural Alignment tratează și ameliorează următoarele afecțiuni:

 • Hernia de disc;
 • Durerile de spate;
 • Durerile de gât;
 • Durerile de șold;
 • Stresul și depresia.
front 7

Rezultate Postural Alignment

Obiectivul antrenamentului Postural Alignment

este acela de a obține o postură corectă prin întărirea musculaturii și alungirea coloanei vertebrale.

O postură corectă favorizează starea de bine a întregului organism. Durerile de spate, greutatea în mișcare, diversele tensiuni la nivelul mușchilor – sunt cauzele directe ale unei posturi defectuoase.

Postural Alignment ajută la alungirea coloanei vertebrale și fortificarea musculaturii profunde, astfel încât corpul nostru să se simtă tânăr și plin de viață.

Beneficiile antrenamentului Postural Alignment sunt numeroase, dintre acestea amintim:

DE CE POSTURAL

PROGRAM ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA

Prin fuzionarea mai multor practici cu scop comun într-una singură, Tiberiu a creat un concept de aliniament postural unic în România. Acesta vine ca o soluție sau ca o metodă de prevenție a problemelor de sănătate atât de des întâlnite într-o societate caracterizată de stres și sedentarism. Integrarea mișcărilor în funcție de planurile biomecanice ale corpului face ca acest program să fie eficient și benefic, atât persoanelor sedentare, cât și sportivilor de performanță.

CUI SE ADRESEAZĂ PROGRAMUL?

 • Celor care au un ritm de viață sedentar și au dureri articulare sau musculare;
 • Celor care petrec mare parte din zi pe scaun sau în picioare (medici, stiliști, specialiști IT, contabili, șoferi, etc.);
 • Celor care petrec mai mult de 6 ore la birou;
 • Celor care își doresc o corectare a posturii;
 • Celor care au probleme digestive;
 • Celor care suferă de depresie;
 • Celor care au probleme cu respirația;
 • Celor care au dureri de spate, umeri sau gât;
 • Celor care au dureri de cap repetate;
 • Celor care au probleme cu circulația periferică.

VÂRSTA INDICATĂ

În cadrul programului de clase Postural Alignment de grup se pot înscrie persoane cu vârste cuprinse între 16 și 50 de ani.Pentru programul de antrenamente personale Postural Alignment se pot înscrie persoane cu vârsta cuprinsă între 10 și 65 de ani. Doritorii se pot înscrie direct pe site-ul nostru sau contactând un antrenor Postural Alignment în orașul lor.

PROGRAME PENTRU COMPANIi

Programul Postural Alignment se adresează companiilor care doresc să investească în angajații lor. Antrenamentele Postural Alignment ajută la creșterea eficienței la locul de muncă.

Beneficiile vor fi vizibile atât punctual, la nivelul de bunăstare a angajaților, cât și la nivel colectiv, prin prisma investiției în sistemul de ”employees care”.

 • Antrenamente personalizate de 30 de minute

Companiile pot opta și pentru clasele de 30 de minute, care se pot desfășura la locul de munca în intervalul orelor de prânz . Astfel, angajații vor putea face un antrenament postural și lua masa de prânz în intervalul de doar o oră.

Antrenamentele Postural Alignment vor pune accent pe stretching și vor ajuta angajații să mențină, pe termen lung, o poziție corectă la birou.

Ofertele pentru companii se personalizează în funcție de nevoile angajaților și de numărul participanților. În acest sens, ne puteți contacta aici.

Ce spun clientii postural:

Înainte de a începe antrenamentele de Postural Alignment, nu aveam mobilitate și mă simțeam ca un om de 80 de ani, cu dureri de șolduri și de picioare. După trei luni de antrenament cu Tiberiu, mi-au dispărut durerile, la propriu. Acum mă simt potrivit vârstei mele.

Andrei Cazacu, 35 de ani

Mi-a plăcut la Tiberiu faptul că tratează diferit fiecare persoană în parte, nu aplică ceva standard. Am simțit pe propria piele eficiența antrenamentului individual P.A. După antrenament, m-am simțit mult mai ușor și că pot să fac orice tip de exerciții.

Dragoș Boeru,33 ani